logo

Добре дошли

Добре дошли сте в бизнес хотел Best Western Terminus!

Намираме се на едно от най-комуникативните места в София – 
бул. „Христо Ботев“ 154. На няколко минути пешеходно разстояние от централната ЖП гара и от централната автогара и на 11 км от летище София. 

В непосредствена близост има спирка на метрото, трамвайни и автобусни спирки, от които тръгват линии за всяка част от столицата. Центърът е на 15 до 20 минути пеша – в случай, че искате да се разходите, за да се освежите или да си съберете мислите. 

Предлагаме ви отлична локация и всичко необходимо, като услуги, обзавеждане и оборудване, за да се фокусирате върху това, за което сте дошли – вашия бизнес. 

Резервирайте стая или изпратете запитване за организиране на събитие! 

emotional
luxury

За нас

Местоположение

Хотел Best Western Terminus е с перфектната локация. Разположен е на централен булевард – бул. „Христо Ботев“ 154, на 20 минути пеша от центъра на града....

Настаняване

Комфортна стая

Предлагаме ви настаняване в комфортна стая със спалня king size или в комфортна стая с две разделени легла. 
Цена от 128.00 лв.

Ресторант и лоби

Ресторант

Ресторантът разполага с 40 седящи места и се намира на ниво -1 на Best Western Terminus хотел.

Конференции и събития

Конферентна зала

Предлагаме ви конферентна зала (43,6 кв.м), изцяло оборудвана за презентации, семинари, бизнес срещи, обучения и всякакъв тип бизнес събития. 
Hotel with
personality

Избрано за Вас!

Special
offers

-Бизнес хотел Best Western Terminus ви предлага настаняване в единични, двойни и супериорни стаи (разполагаме и със стая за хора в неравностойно положение), обзаведени с всичко необходимо за пълноценна почивка и ползотворна работа. 

В ресторанта ни всеки ден се сервира богата закуска, а самото помещение може да се наема за семейни празници и фирмени събития. На разположение на нашите клиенти е и напълно оборудвана конферентна зала. 


 

Резервирай