За хотела


Бизнес хотел Best Western Terminus е мястото, на което можете да си оставите багажа, да отдъхнете и след това да се съсредоточите в работата си. 

Нашият екип има грижата да ви помогне при всеки изникнал въпрос – придвижване из града, подготовка на дрехите ви за важна среща, достатъчно бърз интернет, за да свършите спешната си работа, възможности за организиране на събития и празненства, софийски туристически маршурти. 

Ние ви предлагаме: 

Отлична локация – градски транспорт до всяка точка на града, административният център на София е на 20 минути пеша, в случай, че не искате да ползвате метро. 

Комфортно настаняване – помислили сме за нуждата на нашите гости от пълноценна почивка, но и от подходящо работно място, на което да се съсредоточат върху задачите си. 

Напълно оборудвана конферентна зала – пространство, което може да се подреди според желанията ви, професионална техника и организирани от екипа ни кафе-паузи, майсторски обяди и вечери в ресторанта на хотела. 

Направете резервация или изпратете запитване, ако искате бизнес хотел Best Western Terminus да е домакин на вашето събитие.